Kortfattat om HiQ

Vi är en teknikkonsultgrupp som hjälper alla typer av organisationer i digital och teknisk transformation.

Från fyra konsulter 1995, till ca 2000 fantastiska medarbetare idag. Vi finns i Sverige, Finland, Tyskland och Polen, men resan är långt ifrån över – vi växer ständigt! Vad är målet? En enkel, hållbar och rolig värld att leva i! Och varje dag tar vi ett steg närmare.

Om oss

Vi gör det komplicerade enkelt

Allt vi arbetar för handlar om att förenkla. Det skapar mer tid till att njuta av det som betyder något. Vi tror att det finns få på den här planeten som inte gillar när saker är lätta att använda och förstå. Men! Att skapa enkelhet är inte enkelt – särskilt när man arbetar med varumärken och företag som står inför stora och komplexa utmaningar. Enkelhet är resultatet av teknisk finess, hårt arbete och engagemang. Det är exakt vad vi tror på.

En digital allt-i-ett-lösning

Full stack kanske är en uttjatad term, men det är verkligen vad vi är: En bred mix av teknik-entusiaster, designspecialister, kodexperter, digitaliseringsproffs, strateger och affärsproffs. Tillsammans använder vi vår gemensamma kompetens för att förbättra världen på olika sätt: Våra kunder kan lägga mindre tid på att leta, snabbare anpassningsförmåga och högre effektivitet. Allt detta leder till smidigare lösningar för våra slutkunder. Vi kan inte tala för någon annan än oss själva – men för oss är det en vinn-vinn-vinn-situation.

HiQ-familjen

Vi erbjuder en unik kombination av kompetens, vilket gör oss till en helhetspartner för alla typer av kunder inom digitalisering. Tillsammans med HiQ består gruppen av ett antal bäst-i-klassen-tjänsteföretag i norra Europa – upptäck Lamia, vårt finska företag specialiserat på att bygga och designa digitala tjänster och flerkanals e-handelslösningar. Läs mer om Frends, vår superintelligenta integrations- och hyperautomatiseringsprodukt. Scandio, vår tyska konsultfirma för digital transformation och Atlassian Platinum Solution-partner! Och inte att förglömma – vårt finska, flerfaldigt prisbelönta, avantgardistiska digitala studio Great Apes.

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Välj kontor eller kontakta HiQ International i Stockholm om du är tveksam.

Vår kultur

Vi älskar nya utmaningar, och är inte rädda för att utforska det okända. Våra värderingar är; Resultat, Ansvar, Enkelhet och Glädje. Det skapar vår personlighet och bidrar starkt till vår konkurrenskraft och vinnande attityd hos HiQ.

Bli konsult