Innovation, Design & Communication

På HiQ erbjuder vi innovativa lösningar, enastående design och effektiva kommunikationstjänster för att hjälpa ditt företag att utvecklas. Vårt skräddarsydda tillvägagångssätt gör att du ligger före konkurrenter och ger dig allt du behöver för att förflytta varumärken, produkter och tjänster.

I dagens konkurrensutsatta värld är innovation nyckeln till framgång. Våra erfarna team arbetar nära dig för att identifiera nya möjligheter och utveckla banbrytande lösningar som ger dig en konkurrensfördel. Vi förstår vikten av att kombinera kreativitet och teknisk kompetens för att skapa revolutionerande produkter och tjänster. Effektiv kommunikation är avgörande för att nå din målgrupp och bygga långvariga relationer. Vårt team av kommunikationsexperter hjälper dig att utveckla en strategi som effektivt förmedlar ditt budskap. Vi kombinerar olika kanaler och verktyg för att säkerställa att ditt företag når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Innovation & design

Varumärkesdesign & Kommunikation

Vi skapar, bygger och ger nytt liv till varumärken över tid och förbereder dem för framtida framgångar gentemot valda målgrupper och marknader. Våra strateger, marknadsförare, designers och copywriters hjälper dig att utveckla unik och övertygande design och innehåll. Vi skapar digitala användarcentrerade lösningar i en komplex kontext som gör ditt varumärke synligt.

Digital Marknadsföring & CRM

Data är grunden i smarta och hållbara innovationer och kommer att vara den främsta drivkraften bakom din affärs framtida framgångar. Vi hjälper kunder att dra nytta av värdet från sin data och skapar förmågan att fatta självsäkra beslut baserade på data.

Strategi & Innovation

Vi skapar innovativa affärsstrategier och tillvägagångsätt som vägleder varumärken till nya nivåer av framgång. Vi stödjer våra kunder i deras digitala eller icke-digitala transformation med strategi, innovation och affärsutveckling. Ofta börjar dessa resor med ett tomt papper.

Webb & Native Mobile Lösningar

Med lång erfarenhet och flera prisbelönta projekt bakom oss bygger vi helt nya lösningar eller förbättrar befintliga – vilket hjälper dig att generera fler leads, öka försäljningen och rankas högre på sökmotorer som Google.

E-handel

Vi stödjer e-handelsföretag i alla storlekar genom att bygga nya e-handelsbutiker, förbättra befintliga och hantera och marknadsföra dem över tid. Våra experter arbetar nära dig för att skapa framtidens shoppingupplevelse och bygga din lojala kundbas.

Produkter & Tjänster

Vi skapar nya innovativa produkter, tjänster och erbjudanden som tar våra kunders affärer till nya höjder. Vi förändrar affärer och genererar nya intäktsströmmar som appar, webbar, e-handel samt smarta digitala tjänster med hjälp av nya tekniklösningar.

Digitala upplevelser /AR/VR/MR

Vi skapar prisbelönade digitala upplevelser för praktiskt taget all teknik och alla digitala ytor och utrymmen. Våra team av digitala superstjärnor använder en smart blandning av öppensinnad kreativitet, spelmotorer, grafiska språk och modern webb- och molnteknik.

Bli konsult

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Välj kontor eller kontakta HiQ International i Stockholm om du är tveksam.

Våra tjänster