Innovation, Design & Kommunikation

På HiQ strävar vi efter att leverera banbrytande digitala produkter och tjänster som inte bara bygger varumärken, utan även stärker kundrelationer och uppfyller affärsmål. Oavsett om du befinner dig i uppstartsfasen eller vidareutvecklar befintliga tjänster, arbetar våra dedikerade team nära dig för att förstå din affärsmodell och din kundbas. Genom att kombinera djupgående kundinsikter med innovativ design skapar vi användarcentrerade lösningar som engagerar och överträffar förväntningarna hos dina kunder.

Vi hjälper er att ta fram digital produkter, tjänster och och varumärkesupplevelser genom att kombinera UI/UX-design, kommunikation och strategi. Vårt team kan hjälpa dig genom hela processen från research och koncept till att förverkliga idéer och varumärken i deras digitala form. Beroende på omfattningen av ditt projekt kan vi stötta dig med enskilda designers eller bygga upp ett helt team av experter. Som kund kan du alltid lita på oss som designpartner som levererar användbar och formsäker design. Vi är bra på att förstå och utgå från era förutsättningar, se begränsningarna och kraven hos moderna tekniklösningar.

Innovation & design

Produkter & Tjänster

Vi är vana att förändra affärer och generera nya intäktsströmmar som appar, webbar, e-handel samt smarta digitala tjänster med hjälp från insikter om användarna och nya tekniklösningar. Vi förvandlar även de mest abstrakta idéerna om en tjänst eller produkt till något konkret. Vi kan hjälpa dig hela vägen, från insamling av användarfeedback och iterationer till vidareutveckling av din idé och produkt. Genom att säkerställa att era användarupplevelser alltid överträffar kundens förväntningar hjälper vi er att behålla era kunder.

Vi är djupt förankrade i principerna för användarupplevelse (UX) och förstår att detta är nyckeln till att skapa värde. Vi är även specialiserade inom användargränssnitt (UI) och digital design. Detta gör att vi kan fokusera på varje detalj i gränssnittet för att skapa enhetliga och intuitiva användarupplevelser.


Varumärkesdesign & Kommunikation

Vi skapar, bygger och ger nytt liv till varumärken över tid och förbereder dem för framtida framgångar gentemot valda målgrupper och marknader. Våra strateger, marknadsförare, designers och copywriters hjälper dig att utveckla unik och övertygande design och innehåll. Vi skapar digitala användarcentrerade lösningar i en komplex kontext som gör ditt varumärke mer synligt.

Webb & Native Mobile Lösningar

Med lång erfarenhet och flera prisbelönta projekt bakom oss bygger vi helt nya lösningar eller förbättrar befintliga – vilket hjälper dig att generera fler leads, öka försäljningen och rankas högre på sökmotorer som Google.

Vår expertis inom konverteringsoptimering, användartestning och användarfeedback säkerställer att designen är intuitiv att använda men också datadriven i naturen. Och våra färdigheter inom visuell design och att få digitala varumärken att leva kommer att göra din produkt eller tjänst att sticka ut från konkurrensen och få dina kunder att vilja ha mer.

Strategi & Innovation

Vi skapar innovativa affärsstrategier och tillvägagångssätt som vägleder varumärken till nya nivåer av framgång. Vi stödjer våra kunder i deras digitala eller icke-digitala transformation med strategi, innovation och affärsutveckling.

Vår breda erfarenhet och kunskap inom den digitala landskapet gör oss till den bästa möjliga partnern när du letar efter genomförbara men vackert utformade digitala lösningar. Vi har ett genuint intresse för våra kunders verksamheter, och vårt team består av erfarna designers som inte bara är bäst i klassen på sitt hantverk, utan även roliga att arbeta med.

Digital Marknadsföring & CRM

Data är grunden i smarta och hållbara innovationer och kommer att vara den främsta drivkraften bakom din affärs framtida framgångar. Vi hjälper kunder att dra nytta av värdet från sin data och skapar förmågan att fatta självsäkra beslut baserade på data.

E-handel

Vi stödjer e-handelsföretag i alla storlekar genom att bygga nya e-handelsbutiker, förbättra befintliga och hantera och marknadsföra dem över tid. Våra experter arbetar nära dig för att skapa framtidens shoppingupplevelse och bygga din lojala kundbas baserat på insikter.

Digitala upplevelser /AR/VR/MR

Vi skapar prisbelönade digitala upplevelser för praktiskt taget all teknik och alla digitala ytor och utrymmen. Våra team av digitala superstjärnor använder en smart blandning av öppensinnad kreativitet, spelmotorer, grafiska språk och modern webb- och molnteknik.

Bli konsult

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Välj kontor eller kontakta HiQ International i Stockholm om du är tveksam.

Våra tjänster