Research & Technology

HiQ är en FoU-partner för skalbar embeddedutveckling för företag med fokus på produktutveckling. Våra tjänster sträcker sig från specifika spetskompetenser till partnerskap för storskalig mjukvaruutveckling.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder att dra nytta av den senaste utvecklingen och tekniken för att ligga i framkant i dagens snabbt föränderliga affärsmiljö. Som en ledande leverantör av utvecklings- och tekniktjänster erbjuder vi ett brett utbud av lösningar som hjälper våra kunder att ligga i framkant inom sina branscher. Vårt team av erfarna utvecklare och ingenjörer samarbetar nära med våra kunder för att förstå deras unika behov och utveckla skräddarsydda lösningar för verkliga resultat. Oavsett om du behöver utveckla en ny produkt, förbättra en befintlig eller utforska nya möjligheter inom din bransch, har vi expertisen och resurserna att hjälpa dig att lyckas.

Research & technology

Hållbarhet

Driver hållbarhet affärer och teknologi framåt, eller är det tvärtom? Oavsett vilket, kommer HiQ att hjälpa och utmana dig på resan och kan även koppla ihop dig med våra andra kunder för att bilda starka nya innovativa partnerskap.

Teknologi för Autonom körning

Gå från Självkörning Nivå 1 till Nivå 2 imorgon, eller skapa ett Intelligent transportsystem för framtiden? Vi arbetar med autonom transport inomhus, inom industriell produktion och på vägarna, både inom persontransport och godstransport. Vår kunskap sträcker sig från innovativa MVP:er till industrialiserad programvaruproduktion, det vill säga ute på fältet.

Produktutveckling

Produktutveckling avser vanligtvis alla steg för att ta en produkt från koncept eller idé genom marknadsintroduktion och vidare. Med andra ord omfattar produktutveckling hela en produkts resa. Från idé till färdig produkt finns vi här för att hjälpa dig hela vägen.

Produkt till Tjänst

Tjänstefiering innebär att sälja lösningar och resultat snarare än konkreta produkter. Vi levererar det faktiska värdet av produkten istället för att endast uppfylla användarens behov.

IoT- och 5G-applikationer

Vi hjälper dig att koppla upp och digitalisera din produktion för att förbättra produktkvaliteten, öka fabrikseffektiviteten, förbli konkurrenskraftiga och förstärka säkerhet, trygghet och hållbarhet. Med 5G:s låga fördröjning och höga bandbredd kan vi skapa nya typer av applikationer som fjärrkirurgi, fjärrstyrning av maskiner och användning av beräkningskraft i molnet. 

AI/Maskininlärning

Genom att automatisera uppgifter får ni möjlighet att bli mer effektiva samt lära och optimera utifrån data. För att öka lönsamheten i ditt företag hjälper vi dig att designa och bygga dina enheter så att de agerar smartare.

Funktionell Säkerhet

Efterfrågan på säkerhetskritiska system ökar snabbt samtidigt som samhällets tolerans för systemfel stadigt minskar. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi säkra och robusta system och säkerställer högre anpassningsförmåga till dagens snabbt föränderliga miljö.

Team som en Tjänst

HiQ har levererat smidiga team i över 20 år, både på våra egna kontor och på plats hos våra kunder. Vår långa erfarenhet innebär att vi har metoder, processer och KPI:er på plats för att sätta ihop väl fungerande smidiga team. VI kan även leverera flexibla team som snabbt kan skalas upp och ned med fortsatt utmärkt leveranskvalitet.

Bli konsult

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Välj kontor eller kontakta HiQ International i Stockholm om du är tveksam.

Våra tjänster