november 15, 2023

HiQ är Karriärföretag för femte året i rad

Karriärföretagen utser årligen arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och young professionals. För femte året i rad utses HiQ till Karriärföretag med motiveringen att bolaget är en banbrytande arbetsgivare som sticker ut i teknik- och konsultbranschen.

– Hela HiQs verksamhet bygger på den fantastiska kompetens som våra medarbetare besitter, jag imponeras dagligen över de lösningar och projekt våra konsulter arbetar med. För oss är det helt avgörande att vi är en attraktiv arbetsgivare som behåller och lockar ny talang. Det är något vi arbetar hårt för varje dag och vi är väldigt stolta över att det arbetet uppmärksammas, säger Samuel Skott, vd på HiQ.

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse där Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger, identifieras och får titulera sig som ett Karriärföretag. Syftet är att vägleda studenter eller de som nyligen har börjat jobba till en bra start på karriären och att belöna företags framgångsrika employer branding-arbete. För femte året i rad utses HiQ till Karriärföretag med motiveringen:

HiQ är en banbrytande arbetsgivare som sticker ut i teknik- och konsultbranschen. Med sin starka inriktning på teknisk kompetens och innovation erbjuder HiQ en arbetsmiljö där medarbetare kan trivas och blomstra. HiQ utmärker sig som en arbetsgivare med en enastående företagskultur. Här är trivsel och samarbete i centrum, vilket skapar en varm och inkluderande arbetsmiljö. Medarbetarna kan vara en del av ett dedikerat och kompetent team som värderar företagets kärnvärden och samtidigt trivs.

– Techvärlden rör sig snabbt. Vi behöver ständigt uppdatera och utöka vår kompetens och här är nyexade och young professionals väldigt viktiga grupper. Vi ser fram emot att välkomna de som vill arbeta med leading-edge tech, IT, cybersäkerhet, integration och design till en bra arbetsplats med en fantastisk företagskultur, säger Samuel Skott.

För att bli utsedd till Karriärföretag granskas bolag, som lever upp till ett antal grundkriterier, av en expertpanel bestående av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, marknadsföring och sociala medier. Expertpanelen betygsätter sedan arbetsgivarna och de som erhåller högst poäng går vidare till nästa steg. Slutligen utser en jury de främsta arbetsgivarna till kommande års Karriärföretag.

HiQ söker ständigt efter nya stjärnor som vill vara med och bidra till våra kunder och samhället med hjälp av tech och kreativitet. Vill du vara med på resan? Sök idag: career.hiq.se.

Läs mer om Karriärföretagen r.

Kontakt

Region HiQ Stockholm

Karolina Israelsson

Hi 👋
I’m Karolina and I work with PR & Communications at HiQ. Do you want to know more about all the cool things we do at HiQ, or have any other questions? Don’t hesitate to get in touch with me!

Fler nyheter