februari 22, 2023

HiQ ingår partnerskap med TH1NG inom IoT

HiQ och TH1NG ingår partnerskap inom IoT. Partnerskapet avser TH1NGs IoT-plattform IoT Open och innebär att HiQ stärker sitt erbjudande inom IoT och bolagets position som en helhetspartner inom digitalisering ytterligare. "På HiQ brinner vi för att skapa en bättre värld genom teknik, design & kommunikation, och med vår gedigna erfarenhet inom IoT är vi både förväntansfulla och glada över möjligheterna som nu uppstår i och med vårt samarbete med TH1NG. Vår breda erfarenhet av allt från affärsutveckling till analys, bearbetning, och visualisering av sensordata gör HiQ till en naturlig partner när TH1NG nu etablerar en bredare kundbas", säger Samuel Skott, CEO på HiQ.

Termen Internet of Things har hängt med länge och är fortfarande i dag ett område i snabb utveckling. HiQ ingår partneravtal med TH1NG och IoT-plattformen IoT Open. Partnerskapet innebär att HiQ stärker sitt erbjudande inom IoT, där bland annat plattformen Thellio är en del, samt bolagets position som en helhetspartner inom digitalisering ytterligare. HiQ har bred expertis och erfarenhet kring uppkopplade produkter inom många olika branscher. Techkonsultbolaget är en one-stop-shop inom digitalisering och en stark partner för många ledande aktörer, offentlig sektor med mera. Tillsammans kan företagen nu nå ännu fler kunder.

”Vi välkomnar HiQ som ny samarbetspartner och är stolta över att inleda ett samarbete inom IoT-området. HiQ kommer att vara en viktig pusselbit i stora projekt, när bland annat leveranser av IoT Open plattformen rullas ut kopplat till konsultinsatser. Våra partners och deras IoT-expertis är viktig för att vinna på denna expansiva marknad. Det är många utvecklingsprojekt och utrullningar som kommer att ske kopplat till utvecklingen av smarta och hållbara samhällen, och efterfrågan på denna nya teknik ökar på marknaden, säger Klas Westholm”, vd på TH1NG.

IoT Open möjliggör för skapandet av IoT-lösningar oberoende av teknik och bransch och bygger på API:er för att integrera och kommunicera mellan olika system och tekniker på ett och samma ställe. Plattformen möjliggör det smarta och hållbara samhället med smarta städer, fastigheter och industrier.

För mer information eller för att bli kund, vänligen kontakta:
Pontus Holstensson, Site Manager Jönköping på HiQ
Telefon: (+46)72-575 72 71
E-post: Pontus.Holstensson@hiq.se

Kontakt

Region HiQ Stockholm

Karolina Israelsson

Hej 👋
Jag heter Karolina och jobbar med PR & kommunikation på HiQ. Vill du veta mer om de grymma lösningar vi jobbar med på HiQ, eller har frågor om oss som bolag? Tveka inte att höra av dig!

Fler nyheter