april 4, 2023

Per Gustafsson ny Head of Region Mälardalen på HiQ

Bild: Johan Bokström

HiQ tillsätter Per Gustafsson som ny Head of Region Mälardalen. Per har en lång och gedigen erfarenhet inom konsultbranschen och kommer att ta över ledarskapet av regionen med kontor i Västerås, Örebro och Borlänge. "Jag är glad att hälsa Per välkommen till HiQ som Head of Region Mälardalen! Per har lång erfarenhet från konsultbranschen, där han haft många ledarpositioner men också en gång själv började som konsult. HiQ:s Region Mälardalen är en stark region med ett väldigt bra team och stor potential. Jag känner mig trygg i att lämna över ledarskapet till Per och ser fram emot att hälsa honom välkommen till teamet", säger Samuel Skott, CEO på HiQ.

Per kommer senast från en roll som Vice President för CGI:s systemintegration och konsultverksamhet i västra och mellersta Sverige. Per har arbetat med affärsutveckling och affärsengagemang och har en lång karriär bakom sig på CGI inom industri, offentlig sektor och infrastrukturförvaltning. Per har också erfarenhet från Microsoft och Kerfi där han arbetat inom försäljning och som konsult hos BMK Consulting och IBM Global Services. Pers gedigna erfarenhet av konsultbranschen och i ledande positioner är ett perfekt komplement till HiQ. Per blir ny Head of Region Mälardalen, Vice President på HiQ och kommer att sitta i ledningsgrupperna för koncernen samt Sverige.

”Jag ser fram emot att bli en del av HiQ! Jag har länge arbetat inom konsultbranschen och att få förtroendet att ta över ledarskapet av HiQ Mälardalen känns både kul och utvecklande. HiQ befinner sig på en spännande resa och jag ser fram emot att bidra med min kunskap och engagemang för att tillsammans fortsätta bygga det fantastiska bolag som HiQ är. Först och främst ser jag fram emot att starta mitt uppdrag och få träffa alla mina nya kollegor”, säger Per Gustafsson.

Pers huvudsakliga fokus kommer vara att utveckla HiQ genom att fortsätta vässa de lokala erbjudandena och att leda teamet med målet att skapa värde för nya såväl som befintliga kunder. Målsättningen är att bygga vidare på HiQs starka varumärke, unika företagskultur, djupa kompetens och breda kundbas för att fortsätta bygga ett ledande konsultbolag inom tech, IT, design och kommunikation. Region Mälardalen inom HiQ är en viktig spelare för industri och näringsliv lokalt. Bolaget är väletablerat inom industrin och en stark partner för många ledande aktörer inom tillverkningsindustrin i närområdet.

”HiQ är ett av de främsta konsultbolagen inom tech i Sverige och befinner sig i en otroligt spännande utveckling. Det är ett bolag i teknisk framkant som är känt för fantastiska projekt och konsulter. Att få vara en del av det och ta del av den kompetensen som finns inom koncernen är en stor anledning till att jag tackade ja till jobbet. Jag är stolt att få vara med och fortsätta utveckla HiQ vidare, med Region Mälardalen som mitt huvudfokus”, säger Per Gustafsson.

Per Gustafsson tillträder den 17 juni 2023.

Kontakt

Region HiQ Stockholm

Karolina Israelsson

Hej 👋
Jag heter Karolina och jobbar med PR & kommunikation på HiQ. Vill du veta mer om de grymma lösningar vi jobbar med på HiQ, eller har frågor om oss som bolag? Tveka inte att höra av dig!

Fler nyheter