maj 16, 2024

Simona Bamerlind ska driva HiQ:s satsning på kundutveckling och partnerskap

HiQ stärker sin ledningsgrupp med en ny roll som fokuserar på att utveckla kunder och driva viktiga partnerskap. Simona Bamerlind har över 20 års erfarenhet av såväl techbranschen som HiQ:s verksamhet och ska nu driva försäljningsutveckling i sin roll som Vice President Sales & Partnerships.

– Med Simonas helhjärtade engagemang för kunder och partners tillför vi ännu mer kraft i affärsutvecklingen. Simona har en otrolig styrka i och kunskap om att sätta sig in i kundens utmaning och bygga solida samarbeten. Den nya rollen är ett viktigt steg i HiQ:s tillväxtresa och att bli den ledande partnern för kunder som vill forma framtiden genom tech, säger Samuel Skott, vd på HiQ.

Simona kommer senast från rollen som regionchef för HiQ:s verksamhet i västra Sverige. I sin nya roll fokuserar Simona dels på att utveckla befintliga kundrelationer och driva säljkultur med hög aktivitetsnivå, dels på att initiera strategiska partnerskap.

– Jag drivs av att möta, förstå och hjälpa människor utifrån de förutsättningar och utmaningar de har här och nu. På HiQ gör vi affärer med människor och inte med organisationer. I min nya roll ser jag fram emot att fortsätta bygga starka relationer och samarbeten med våra kunder och partners, säger Simona Bamerlind, ny Vice President Sales & Partnerships på HiQ.

I den nya rollen ingår Simona Bamerlind i HiQ:s svenska ledningsgrupp.

Kontakt

Region HiQ Group

Karolina Israelsson

Hej 👋
Jag heter Karolina och jobbar med PR & kommunikation på HiQ. Vill du veta mer om de grymma lösningar vi jobbar med på HiQ, eller har frågor om oss som bolag? Tveka inte att höra av dig!

Fler nyheter